تصویر دیدار پزشکیان با ولیعهد امارات متحده عربی + عکس بیانیه ضد ایرانی بحرین: در نشست صلاله شرکت نمی‌کنیم / در اجلاسی که ایران حضور داشته‌باشد شرکت نخواهیم کرد هشدار انصارالله به عربستان: هر حمله‌ای پاسخ متقابل به همراه دارد ادعاهای ترامپ علیه ایران در سالگرد حملات ۱۱ سپتامبر شکست‌ میدانی مزدوران سعودی رئیس سنتکام را راهی عربستان کرد جزئیات عملیات ارتش یمن در جبهه‌های مختلف علیه مزدوران سعودی برنامه‌ریزی برای برگزاری نشست منطقه‌ای با حضور کشورهای ساحلی خلیج فارس «سود سهام ترامپ» یا خرید رأی؟؛ وعده 5 هزار دلاری زیر تیغ انتقاد سفر سخنگوی وزارت خارجه و هیئت رسانه‌ای بین‌المللی به لامرد نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید!

تلاش‌ها در اتحادیه عرب برای متقاعد کردن فلسطینی‌ها به انجام معامله قرن

تلاش‌ها در اتحادیه عرب برای متقاعد کردن فلسطینی‌ها به انجام معامله قرن منابع دیپلماتیک اعلام کردند اتحادیه عرب می‌کوشد طرف‌های فلسطینی را به پذیرش معامله قرن مجاب کند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۸ - ۱۳ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 September 03
کد خبر: ۵۷۴۱۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ منابع دیپلماتیک از تلاش‌ها در اتحادیه عرب برای متقاعد کردن فلسطینی‌ها به انجام معامله قرن ترامپ خبر دادند.

 

این منابع افزودند کشور‌های عربی مانع از این شدند که فلسطین محکوم کردن اقدام عادی سازی اسرائیلی-اماراتی را مورد بحث قرار دهد. برخی کشور‌ها با تهدید فلسطینی‌ها از طریق اعمال نفوذ خود و حمایت کشور‌های ثروتمند به مقامات فلسطینی فشار وارد می‌کنند.

 

این منابع خاطر نشان کردند: در اتحادیه عرب نبرد سختی پشت پرده در جریان است. فلسطین وارد نبردی بر ضد تلاش‌ها به منظور ساکت کردن فلسطینی‌ها و منع آن‌ها از رد عادی سازی شده است.

 

منابع آگاه تاکید کردند: درخواست فلسطین برای نشست فوق العاده اتحادیه عرب به منظور اعلام رد عادی سازی امارات (با اسرائیل) به علت اعتراض بحرین رد شد. فلسطین قرار دادن بندی را در خصوص رد عادی سازی در حاشیه نشست عادی اتحادیه عرب که قرار است این ماه برگزار شود خواستار شده است، اما بحرین این درخواست فلسطین را رد کرد.

 

به گفته این منابع دیپلماتیک، بحرین، فلسطین را تهدید کرده است بندی را برای حمایت از عادی سازی و تشویق معامله قرن ارائه خواهد کرد. برخی کشور‌های عربی برای تاثیر بر تصمیم گیری فلسطینی‌ها و ملحق کردن آن‌ها به معامله قرن تلاش می‌کنند. هدف از این تلاشها، فتح بابی برای اسرائیل به منظور جولان دادن در پایتخت‌های عربی است./ باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار